Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....


Ακυρώνεται η Σύνοδος του Νοεμβρίου στην Ουάσινγκτον για το ελληνικό χρέος

Ραγδαίες φαντάζουν πλέον οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, μετά και τη διάψευση της φημολογίας της προηγούμενης εβδομάδας περί Σύνόδου για το ελληνικό χρέος στην Ουάσινγκτον τον Νοέμβριο, με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των Ευρωπαίων εταίρων και δανειστών της Ελλάδας.

Μια εβδομάδα μετά την αρχική διαρροή, το ίδιο το Ταμείο ήρθε σήμερα να διαψεύσει την είδηση, επιβεβαιώνοντας τις παρασκηνιακές πληροφορίες ότι η πλευρά των Ευρωπαίων δεν δέχτηκε τη σχετική εισήγηση της Γενικής Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Οι εξελίξεις σχετίζονται άμεσα και με το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, καθώς η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα συναινέσει σε νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους.


Η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ από την πλευρά της, αφήνει παρασκηνιακά να διαρρεύσει ότι η Ουάσινγκτον δεν θεωρεί το ελληνικό χρέος βιώσιμο για το μέλλον, χωρίς ένα νέο “κούρεμα”, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το ΔΝΤ να μπλοκάρει την εκταμίευση των δόσεων που απομένουν προς την Ελλάδα, εφόσον δεν βρεθεί οριστική λύση.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ΗΠΑ και Ε.Ε. ή αλλιώς Ουάσιγκτον και Βερολίνο διαγκωνίζονται για τον έλεγχο της κυβέρνησης στην Ελλάδα και ο καθένας θέλει τον "εκλεκτό" του. Ο Ομπάμα τον Τσίπρα και η Μέρκελ τον Σαμαρά.

Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!

Πριν προλάβουν όμως να λύσουν τις διαφορές τους θα αλλάξει το σκηνικό, διότι υπάρχει η Ρωσία της οποίας τα συμφέροντα συμπίπτουν απολύτως με της Ελλάδας υπό πατριωτική όμως κυβέρνηση! Θα είναι τέτοια του Τσίπρα; Δύσκολο...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...