Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η δημοκρατική παράταξη γαμάει και δέρνει....


Σε αγώνα επιχειρηματολογίας έχουν προβεί τις τελευταίες μέρες η Ν.Δ. και το Πασόκ για να αποδείξουν στον ελληνικό λαό ποιο από τα δύο κόμματα αποτελεί την δημοκρατική παράταξη της χώρας. Και...
όταν λέμε δημοκρατική παράταξη δεν εννοούμε απλώς μια παράταξη που λειτουργεί μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια. Εννοούμε την πραγματική δημοκρατική παράταξη. Δηλαδή την δημοκρατική παράταξη που κατά τη διάρκεια των σαράντα χρόνων της μεταπολίτευσης, γαμάει και δέρνει.

Μπορεί βέβαια τα τελευταία χρόνια να τους έχει πάρει η κάτω βόλτα, αλλά η ιστορία έχει γράψει ότι κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης το Πασόκ και η Ν.Δ. γάμησαν και έδειραν εναλλάξ. Πότε ο ένας, πότε ο άλλος και σήμερα και οι δύο μαζί λόγω κρίσης. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, η κρίση έφερε το Πασόκ και τη Ν.Δ. πιο κοντά.

Σχετικά με την άρνηση του Σύριζα να γαμήσει παρέα με το Πασόκ στο άμεσο μέλλον, ο εκπρόσωπος τύπου του Πασόκ ανέφερε ότι κάποιοι αντλούν δύναμη γαμώντας μόνοι τους και όχι με παρέα κινούμενοι στη γραμμή του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της ανευθυνότητας.

Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι το Πασόκ και η Ν.Δ. βιάζουν τον ελληνικό λαό. Στην προκειμένη περίπτωση η ερωτική πράξη έχει συντελεστεί με τη συναίνεση του ελληνικού λαού. Ολόκληρου του ελληνικού λαού. Όχι του μισού.

(Εκτός από κάποιους περίεργους που δεν δέχονται να τους γαμάνε με τη συναίνεση τους οπότε προτιμάνε να τους βιάζουν. Περί πολιτικών ιδεολογιών, κολοκυθόπιτα.)


http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...