Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Εξοπλισμοί - Μίζες: Σκάνε βόμβες μεγατόνων - Ονόματα αξιωματικών και πρώην Αρχηγό Γενικού Επιτελείου "έδωσε" ο Ευσταθίου...


Οι βόμβες μεγατόνων στο χώρο των εξοπλισμών σκάνε πλέον κάθε μέρα και ο ήχος των εκρήξεων όλο και δυναμώνει.10 ονόματα αξιωματικών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ένας πρώην Αρχγηγός Γενικού Επιτελείου δόθηκαν από τον επίσης απόστρατο και επιχειρηματία των εξοπλισμών Πάνο Ευσταθίου.
Ο κ.Ευσταθίου που καταθέτει από το πρωί στον ανακριτή μετά από την εμπλοκή του στην υπόθεση μαύρου χρήματος στους εξοπλισμούς, δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές και άρχισε να δίνει ονόματα. Μεταξύ αυτών και του πρώην Αρχηγού.
Σε ερώτηση για συγκεκριμένο υπουργό Εθνικής Άμυνας ο κ. Ευσταθίου είπε ότι δεν γνωρίζει αν έχει πάρει χρήματα.

Ο 83χρονος Πάνος Ευσταθίου καταθέτει σήμερα και αύριο αναμένεται ο Δημήτρης Παπαχρήστου. Ο Ευσταθίου φέρεται να έδωσε μίζα στον Αντώνη Κάντα (Διαβάστε εδω όλη την απολογία Κάντα) ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για δύο συμβάσεις εξοπλιστικών: Τα γερμανικά υποβρύχια τύπου 214 και τα αντιαεροπορικά τύπου Asrad. Φέρεται όμως να είχε δώσει χρήματα επί κυβέρνησης Ζολώτα το 1989 για την αναβάθμιση των αρμάτων Μ48, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίστηκε ο Κάντας.

Νωρίτερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πάνου Ευσταθίου, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές και να κατονομάσει πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στη διακίνηση μαύρου χρήματος. Ο Πάνος Ευσταθίου, έχει ήδη δώσει κατάθεση και στην Εισαγγελία της Βρέμης,για τα υποβρύχια .
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...