Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η προτεραιότητα όλων πρέπει να είναι η αποκατάσταση των ανέργων

human rights_93095


Στη χώρα με το 1.500.000 ανέργων, η αριστερά έχει τις προτεραιότητές της. Και όταν λέω αριστερά, μιλάω για τον κύριο πλέον φορέα της, τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και το ΚΚΕ, παρά τους συνεχείς τηλεοπτικούς «λεονταρισμούς» της γνωστής κυρίας, είναι στη γωνία απαξιωμένο και χωρίς ρόλο.
Μια ουρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ, που μια μέρα θα ενσωματωθεί εκεί μιας και δεν θα έχει άλλες επιλογές. Λοιπόν, πίσω στις προτεραιότητες:
α, ο Σακκάς. Έχουν τα θέματά τους οι άνθρωποι της «ριζοσπαστικής» αριστεράς. Βασικά, δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι γουστάρουν τρελά τη βία και ότι δεν πιστεύουν στην ιερότητα της ανθρώπινης ζωής. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η στάση τους, αλλά και η αλλοπρόσαλλη ρητορική τους. Όταν, δε, μιλάμε για ζωές Ελλήνων, τότε αυτές δεν έχουν καμία απολύτως αξία.
Παρακολουθώντας όλο το πολιτικό «πύον» που μαζεύτηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ ότι τουλάχιστον, ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ήταν όλοι εκεί. Αριστεροί σκληροί, αριστεροί light, αριστεροί zero, αριστεροί δεν ξέρω, παρακμιακοί πρώην συνεργάτες του Άκη και του κόμματος που ψήφισε την επαίσχυντη «ενοικίαση» εργαζομένων, εθνομηδενιστές, καριερίστες του Δημοσίου και σιτιζόμενοι από τον κρατικό κορβανά, πολιτικά πρόσωπα που είχαν υπογράψει την τροπολογία για το Πόρτο Καρράς, υπουργοί του ΠΑΣΟΚικού πρώτου μνημονίου και του «λεφτά υπάρχουν», κάνα – δύο που είδαν φως και μπήκαν, διαδρομιστές, πολλοί «εκπρόσωποι» (κοινώς «σιτιζόμενοι») των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουν να μεταλλάξουν τη χώρα σε χώρο «ανοχής», επαγγελματίες αντιρατσιστές, «loony» ακροαριστεροί και αναρχικοί με τη μολότοφ παρά πόδα, αριστεριστές, τροτσκιστές, μαοϊκοί, στελέχη συνιστωσών και βάλτε.
Με λίγα λόγια, όλοι όσοι ευθύνονται για το σημερινό χάλι, για την ηθική κρίση και το απότοκό της, την οικονομική, την διαφθορά, την πολιτιστική παρακμή, τα πισωγυρίσματα, την τροχοπέδη σε κάθε μεταρρύθμιση, τη γενικότερη σαβούρα.
Και φυσικά, κουβέντα πολλή για τον κατηγορούμενο για τρομοκρατία και συλληφθέντα με ολόκληρο οπλοστάσιο στην κατοχή του, Σακκά. Που συντηρεί την παράδοση των πλουσιόπαιδων των βορείων προαστίων, που τιγκαρισμένα στις ηδονές και στην βόλεψη γενικότερα από μικρή ηλικία, αλλά και γαλουχημένα με μηδενιστικά πρότυπα στα σχολεία της πλουτοκρατίας, το έριξαν στην επανάσταση, ληστεύοντας τράπεζες και κολλώντας καλάσνικοφ στα κεφάλια εργαζόμενων ή δολοφονώντας μεροκαματιάρηδες αυτοκινητιστές. Αυτή η ταύτιση των πλουσιόπαιδων με τον (εθνο)μηδενισμό, δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη. Καμία απολύτως.
Δεν γνωρίζω τον Σακκά ούτε φυσικά θέλω να τον γνωρίσω. Είμαι εργαζόμενος και οικογενειάρχης και δεν έχω ούτε θα έχω ποτέ καλή κουβέντα για τους θιασώτες του χάους και της παρακμής, αλλά και όσους δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Κάποιοι φώναζαν και για τον Μαζιώτη και τη Ρούπα, ετοιμάζοντας φυσικά τη διαφυγή τους, ώστε να μην πληρώσουν για τα εγκλήματά τους κατά του έθνους και της κοινωνίας. Κάνουν το ίδιο τώρα;
Θα ψάχνουν οι της ΕΛΑΣ τον Σακκά ποιος ξέρει πού σε λίγες εβδομάδες; Όπως και να έχει, δεν θα εκπλαγούμε αν την κοπανήσει και αν λίγες εβδομάδες μετά βλέπουμε προκηρύξεις του στον γνωστό αναρχικό ιστοχώρο, που για κάποιους αδιανόητους και καθόλα «σκοτεινούς» λόγους, ουδείς αγγίζει.
Κάποιοι μιλάνε για «ανθρώπινα δικαιώματα». Αυτά τα οποία οι τρομοκράτες αρνούνται στα θύματά τους, τα οποία δολοφονούν χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, αν ποτέ βρεθεί στην εξουσία, όλοι όσοι δεν τασσόμαστε μαζί με τα ελευθεριακά και εθνομηδενιστικά του προστάγματα, θα γίνουμε οι νέοι «κουλάκοι», θα διωχθούμε ανηλεώς. Φυσικά, ο κάθε Σακκάς θα πάρει χάρη και θα βλέπουμε στα Εξάρχεια τον Κουφοντίνα και τους Ξηρούς να κόβουν βόλτες και τους ομοϊδεάτες τους να σκοτώνουν κατά το δοκούν.
Όπως άλλωστε έγραψε και ο υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και δολοφόνος της Πάρου «Τάσσιος Θήτα», που ήταν συνδεδεμένος στην διαδικτυακή πλατφόρμα facebook με τον μισό ΣΥΡΙΖΑ, «αν βγει ο Τσίπρας πρέπει να κάνει την φασιστοκτονία πλημμέλημα...». Για τον Τσίπρα μιλούσε, εκείνον που δικαιολογεί τη δολοφονία 35.000.000 ανθρώπων από τον σχιζοφρενή δολοφόνο Μάο Τσε Τουνγκ. Και έγραψε το 2012 ο Τάσσιος και ομοϊδεάτης του Σακκά: «δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση. Σύριζα είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου. Ούτε γι αυτό δεν είναι ικανός αυτός ο λαός;;;!». Και την έκανε την επανάσταση μόνος του, δολοφονώντας έναν μεροκαματιάρη. Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε με τι έχουμε να κάνουμε. Με «ανθρώπους» που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και αν ανέλθουν στην εξουσία, θα μεταβάλουν τη χώρα σε δαντική κόλαση.
Αλλά, έχουμε να κάνουμε και με ανθρώπους που δεν σέβονται την κοινωνία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τον κάθε Καλφαγιάννη και τον κάθε Φωτόπουλο. Όμως, αυτή τη στιγμή βαρύνονται με κακουργήματα και χαριεντίζονται δημόσια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια. Το τελείωσε ο ΓΑΠ. Για να μας προκύψουν η Κουμουνδούρου και οι διάφοροι τύποι και γκρουπούσκουλα με τη λογική «είμαστε όλοι Πακιστανοί», αλλά και να μας προκύψουν και όλοι όσοι σπεύδουν να παράσχουν νομική κάλυψη στους φονιάδες Ελλήνων και βιαστές Ελληνίδων, συμβουλεύοντάς τους είτε να δηλώνουν ανήλικοι, είτε πρόσφυγες πολέμου, είτε άλλα αναληθή πράγματα.
Πάλι καλά που ο κόσμος βλέπει. Την πάτησε μια φορά με τον ΓΑΠ, που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έγινε πρωθυπουργός, ήταν να στείλει διπλωματική αντιπροσωπεία στο Πακιστάν αλλά και να προσπαθήσει να «χορηγήσει» μέσω ενός νόμου – εκτρώματος, «ιθαγένεια» σε αλλογενείς. Δεν την ξαναπατάει.
Νίκος Χιδίρογλου


 http://www.elora.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...