Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!Θέλουν να αλλάξουν το χάρτη τής πατρίδος μας και να μάς αφαιρέσουν εδάφη και εξουσίες για να ζήσουμε τάχα χορτασμένοι και ειρηνικά!!!



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σκλαβοπάζαρο ψυχών και ενεχυροδανειστήριο τού ενδόξου έθνους μας είναι το άθλιο ψευτορωμέϊκο που μάς διοικεί για λογαριασμό τού μισέλληνα εμπόρου των εθνών. Διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε πως οι ολέθριοι εξουσιαστές «μας» δεν έχουν πάνω τους μήτε ελληνική συνείδηση μα και μήτε ατομική συνείδηση. Το έθνος έχει αφεθεί στα χέρια ενός ανύπαρκτου κράτους που είναι κατώτερο ακόμη και από προτεκτοράτο.

Προχωρούν λοιπόν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στα νομοσχέδια τής ντροπής που πετάνε στο δρόμο όνειρα και υπολήψεις ενώ την ίδια στιγμή ανοίγουν τον δρόμο στην μετεξέλιξη τής οικονομικής κατοχής σε μέσο καταλήψεως εθνικού εδάφους. Η εκχώρηση τής εθνικής μας κυριαρχίας γίνεται η οδός για τον εθνικό μας ακρωτηριασμό.
Στα Σκόπια οι Αλβανοί εταίροι τής κυβερνήσεως των νεοκομιτατζήδων λέγουν πως το όνομα που φέρνει ως «νέα» διαπραγμάτευση ο διαβόητος διαμεσολαβητής Νίμιτς είναι «Δημοκρατία τής Άνω Μακεδονίας».
Στην Ύδρα και την Τρίπολη και σε άλλες ακόμη «ελεύθερες» πόλεις έχουμε την έλευση τού τουρκικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που ξέρουμε πολύ καλά τι κουβαλάει μαζί του. Στενές σχέσεις με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, το νεοοθωμανικό όραμα των Τούρκων απόβλητων τής στέπας και την μισητή ημισέληνο στα χώματα που λευτέρωσαν οι παππούδες μας με το αίμα τους.
Το Τζαμί και όλοι οι άλλοι ισλαμικοί χώροι που θέλουν να σηκώσουν με περίσσιο θράσος κατακτητές και ελληνόφωνα υποτακτικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νομιμοποίηση τής παρουσίας τής λαθρομεταναστευτικής πέμπτης φάλαγγας τής Άγκυρας.
Τα «περιούσια» αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης έχουν την υψηλή επιστασία τής επιχειρήσεως καταλήψεως τής Πατρίδος μας. Αυτοί έφεραν και στήριξαν στην περιοχή μας τα ανθελληνικά μορφώματα, δίδοντάς τους ψεύτικη εθνική υπόσταση και άφθονο χρήμα για την σε βάρος μας προπαγάνδα τους. Δικοί τους άνθρωποι και οι πραματευτάδες που αγοράζουν γη ελληνική και εκείνους γλύφουν όσοι υπογράφουν τα μνημόνια και όσοι θέλουν την άμβλυνση εθνικού συναισθήματος και ορθόδοξης πίστης.
Όμως οι γλύφτες των αιώνιων γυρολόγων που γυρεύουν το ξαρμάτωμα των Ενόπλων Δυνάμεων και την αυτοχειρία τού Ελληνικού Έθνους έχουν έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που αρνείται να δώσει γη και ύδωρ. Ένας λαός που πρέπει να αφήσει τη θλίψη και να πιάσει την οργή. Και αυτός ο λαός έχει μπροστάρη και οδηγό το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.
Θέλουν να αλλάξουν το χάρτη τής πατρίδος μας και να μάς αφαιρέσουν εδάφη και εξουσίες για να ζήσουμε τάχα χορτασμένοι και ειρηνικά. Εμείς όμως έχουμε μάθει να ζούμε λιτά και δωρικά έχοντας δίπλα μας όλα τα εθνοφυλετικά αδέρφια μας σε όλες τις ελληνικές εστίες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σχεδιάζει την ανάπτυξη και την πρόοδο τής Φυλής μας φτιάχνοντας τον χάρτη με χρώμα ελληνικό, γιατί είναι αλήθεια πως χρειάζεται σημαντικές και εκτεταμένες επιδιορθώσεις.
Στην δική μας Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία η αποκατάσταση των αδικιών και η συνένωση των ελληνικών πατρίδων κάτω από το Εθνικό Μητροπολιτικό Κέντρο είναι κεντρικός πυλώνας τής εθνικής εξωτερικής μας πολιτικής. Η ελληνικότητα των πληθυσμών και η ορθόδοξη πίστη τους είναι το βήμα νομιμοποίησης τής παρεμβάσεως τού Εθνικού μας Κράτους για την επίσημη ελληνική παρουσία ως εγγυητής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Τα υποτιθέμενα οικονομικά προβλήματα και οι υποθήκες των δωσίλογων τού καθεστώτος δεν πρόκειται να γίνουν η οδός εθνικών απωλειών. Διότι τα ιστορικά δίκαια και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων είναι ανώτερα πάσης τοκογλυφικής έπαρσης. Οι δε πολιτικάντηδες και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι είναι και θα αντιμετωπιστούν ως εχθροί μας όπως και οι κατακτητές ελληνικών εδαφών ολόγυρα των προσωρινών μας συνόρων.
Η λογική που μάς διαπνέει είναι πολύ απλή. Καμία κατάληψη ελληνικής πατρίδος δεν αναγνωρίζεται ως νόμιμη κατάσταση και κανένα κράτος που είναι προϊόν πολεμικής σε βάρος μας ενέργειας δεν έχει νόμιμα δικαιώματα στα εδάφη που κατέλαβε, όσα χρόνια κι αν πέρασαν από την εγκληματική ενέργεια. Και εκείνοι που λέγουν πως έχουν δικαιώματα ανθρώπινα διάφοροι ξένοι τυχοδιώκτες και ψεύτικες μειονότητες, θα μάθουν πως τα ανθρώπινα δικαιώματα ταιριάζουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τής Ιερής Ελληνικής Γης.
Δεν χαρίζουμε την Ελλάδα σε κανέναν. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα το ελληνικό με κανέναν λιγότερο ή περισσότερο τάχα δυνατό. Όταν οι απεσταλμένοι τού εχθρού μας προκαλούν είτε με τόκους είτε με όπλα, εμείς τούς στέλνουμε στον αγύριστο, όπως έκαμε ο Λεωνίδας με τους απεσταλμένους τού Ξέρξη. Και φυσικά ισχύει το μέγα δόγμα πως δεν έχει εχθρούς η Ελλάς όταν παύουν να ζουν οι εχθροί της και οι πατρίδες τους!
Θα παγιώσουμε λοιπόν την παρουσία των Ελλήνων στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και τα δικαιώματα σε γλώσσα, θρησκεία και εκπαίδευση. Θα επιβάλλουμε την επιστροφή των αδελφών μας στις εστίες και τις περιουσίες από τις οποίες εκδιώχτηκαν. Στην έως σήμερα ελεύθερη Ελλάδα θα σβήσουν κατοχική παρουσία και μνημεία.
Οι νόμιμες διεκδικήσεις μας από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο είναι ζωντανές και στόχος τής εθνικής μας πολιτικής. Οι δε συμμαχίες φτιάχνονται μονάχα από μια Ισχυρή Εθνικιστική Ελλάδα με γνώμονα τα Εθνικά Δίκαια. Πάσα διαπραγμάτευση που διενεργείται σε βάρος αυτών των δικαίων από το τωρινό κατοχικό καθεστώς είναι απολύτως άκυρη.
 
 
 
ethnikistikosagwn.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...