Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πατέρας Ασάνζ: "Θαυμάζω τους Έλληνες γιατί συνεχίζουν να αντιστέκονται!"


«Θαυμάζω πραγματικά τους Έλληνες, που παρά το γεγονός ότι τράβηξαν και τραβούν τα πάνδεινα από τις τράπεζες, αυτοί είναι οι μόνοι στην Ευρώπη, μαζί με τους ...
Ισλανδούς, που αρνούνται να υποταχθούν και εξακολουθούν να αγωνίζονται».

Αυτά δήλωσε ο Τζον Σίντον, πατέρας του Τζούλιαν Ασάνζ στην ελληνική εφημερίδα του Σύδνεϋ «Ελλήνων Λόγος».

Και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν πολλά σε όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά το τι περιμένει από την πατρίδα του Ασάνζ την Αυστραλία;

«Δεν περιμένω τώρα με τον Ραντ να αλλάξει η στάση της Αυστραλίας απέναντι στο γιο μου. Οποιαδήποτε κυβέρνηση εδώ θα κάνει ό,τι θέλουν οι Αμερικανοί. Αν ο Ραντ τολμήσει να υποστηρίξει τον Τζούλιαν, όπως έχει καθήκον να κάνει για όλους τους Αυστραλούς πολίτες, την άλλη μέρα τον έχουνε "φάει". Θα κατασκευάσουν κάποιο σκάνδαλο δήθεν και θα τον στείλουν σπίτι του».

«Έχω επικοινωνία με τον Τζούλιαν κάθε εβδομάδα μέσω Διαδικτύου και μία φορά τον μήνα μιλάμε τηλεφωνικά. Αποφεύγουμε το τηλέφωνο, μια και είναι εύκολο να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες μας. Εκείνο που λέμε από το τηλέφωνο είναι «τι κάνεις» και τέτοια.

Ο Τζούλιαν βρίσκεται σε πολύ καλή σωματική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Η παραμονή του στην πρεσβεία του Εκουαδόρ ωφέλησε τα μέγιστα το κίνημα, που είναι πλέον παγκόσμιο, και ένωσε όλους όσους πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις, αλλά και οι μεγάλες πολυεθνικές, πρέπει να είναι υπόλογοι στον κόσμο, και όχι ανεξέλεγκτες να κάνουν ό,τι θέλουν», κατέληξε.

newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...