Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ - ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ...!!!


ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ
Τα ψέμματα τελείωσαν. Το δικομματικό έκτρωμα πέταξε και την τελευταία μάσκα του και το
αποκρουστικό του πρόσωπο δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις πραγματικές προθέσεις τους...


Η βόμβα για την όποια όλοι μιλούσαν αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα σκάσει, τελικά έπεσε στο Δημόσιο με την απόφαση της κυβέρνησης να κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο δίνεται το πράσινο φως, για πρώτη φορά, να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα το πολυνομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα κατάργησης θέσεων, κλάδων ή ειδικοτήτων σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, Ν.Π.Δ.Δ. Και όλα αυτά με την αναγόρευση ενός υπουργού σε απόλυτο άρχοντα με δικαιώματα ζωής πάνω σε ανθρώπους. πρόκειται για εξέλιξη που τρομάζει ακπομη και τους ίδιους της τους εμπνευστές. Τράβηξαν επικίνδυνα το σκοινί και είναι φανερό πως...

Τώρα πια τρέμουν το τίμημα των ενεργειών τους.
Ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί ανησυχία για τις κινητοποιήσεις που ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι και για τις αντιδράσεις των εργαζομένων στους δήμους και την εκπαιδευτική κοινότητα, οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν. Για την κυβέρνηση η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που επιτρέπει για πρώτη φορά την μετακίνηση εργαζομένων και την πιθανή απόλυση τους είναι ζωτικής σημασίας, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν θα ψηφίσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία.

Αυτοί οι φόβοι πρέπει να γίνουν ο εφιάλτης που θα τσακίσει τον κυβερνητικο θίασο των προσκυνημένων.

Η αντίσταση πρέπει να κλιμακωθεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αποτελέσει εκκολαπτήριο της εξέγερσης των αποφασισμένων και ν αγκαλιάσει και να επεκταθεί, ως πραγματικό ντόμινο την κοινωνία ολόκληρη.

Αν περάσει και αυτό το έκτρωμα, τότε τίποτε πιά δε θα μπορεί να συγκρατήσει τους αδίστακτους που οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στον αφανισμό.

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει και να πέσει τωρα. Να πέσει με πάταγο. Και οι θλιβεροί της πρωταγωνιστές, οι αποστάτες από το φιλότιμο, την μπέσα και τη λεβεντιά, πρέπει να παραδοθούν στην κοινωνία για να τους δικάσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Είναι καιρός η αντιπολίτευση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τα μεγάλα λόγια και να οργανώσει, σχεδιάσει και στηρίξει πράξεις και πρωτοβουλίες πρωτόγνωρου και ασυμβίβαστου πολιτικού ακτιβισμού.

Ο τρόμος και η ανσφάλεια καθιστούν τους δωσίλογους επικίνδυνους και αδίστακτους. Τώρα είναι η ώρα να μετατραπούν οι φόβοι τους σε πραγματικό εφιάλτη.

Ας το τολμήσουμε. Τα λόγια και οι φλυαρίες δεν οδηγούν πουθενά. Οι δωσίλογοι δολοφονούν. Αφυπνιστείτε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...