Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Φορολογούν μέχρι Θανάτου......

Κάθε μέρα που περνά το σχέδιο για την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού προχωρά με γοργότερους ρυθμούς. Με γραφικό τρόπο μας στέλνουν μηνύματα ότι χρωστάμε κ ότι πρέπει να πληρώσουμε αλλιώς τι??? Τι χειρότερο από αυτό που ζούμε ήδη? Οι μισοί έχουν
δουλεία κ φοβούνται μην την χάσουν οι άλλοι μισοί άνεργοι κ φυτοζωούν χώρις καμία ελπίδα...
Άραγε το μνημόνιο τι συνέπειες θα έχει ??? Θα τις δούμε ναι είμαι σίγουρος όλοι είμαστε πιστά ρομποτάκια του συστήματος αυτοεξόντοσης μας δεν θέλουμε να αντιδράσουμε μας δείχνουν ότι τελικά η λύση είναι η ευθανασία με αργό ρυθμό και η μόνη πιθανή αντίδραση είναι να μεταναστεύσουμε για μερικές παραπάνω δραχμες - ωρες. Γιατί φοβόμαστε και ελπίζουμε ταυτόχρονα κάτι που δεν γίνεται να συνυπάρξει γίναμε όλοι μονάδες χωρίς φιλίες ανιδιοτέλεια. Δεν πιστεύουμε στην πατρίδα την οποία γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε πιστεύουμε όλο και πιο πολύ στο χρέος. Πότε Θα βγούμε από υην κρίση???
ΠΟΤΕ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Οτι κερδήθηκε απο αγώνες και αίμα το χαρίζουμε ετσί σαν ένα φιλοδώρημα στους δυνάστες μας και απλά χλευάζουμε την κατάσταση. Με τα γαβγίσματα στις πλατίες δεν θα αλλάξει κάτι θέλει κάτι πιο πουμήχανο πιο υβριδικό τρόπο σκέψής τι είναι αυτό??? Η αναζήτηση των νέων αξιών πέρα των υλικών αναγκών που μας έχουν περάσει μέσω της σύγχρονη χειραγώγησης. Ενωμένα μυαλά σε συλλογική σκέψη για συνολικό όφελος της κοινωνίας χωρίς μικρο συμφέροντα να χαλούν την συλλογική σκέψη.

Ένας Έλληνας


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...