Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Γιατί, ο κόσμος, τελικά, δεν ξέρει ούτε τι λέει και βέβαια ούτε τι θέλει...


Όταν φτάνει το θέμα στο ρεζουμέ, σε ουσιαστικές αντισυστημικές κινήσεις, δηλαδή στον κύκλο του χρήματος και πως θα τον σταματήσουμε, όταν τους μιλάς για στάση πληρωμών και για bank run, σφυρίζουν αδιάφορα. 
Φαντάσου να τους μιλήσεις και για μαζική κατάθεση των δελτίων ταυτότητας και μαζική αποποίηση ιθαγένειας, δηλαδή του νομικού δεσμού που συνδέει τον άνθρωπο με το κράτος… 
Οι περισσότεροι κάνουν τις πάπιες και τους κινέζους, γιαυτό και θα καταλήξουν πάπιες Πεκίνου.
Χέζονται ακόμη και μπροστά στην προοπτική της αφαίρεσης των πινακίδων τους ή των προστίμων της εφορίας. 
Φοβούνται το κόστος και αρνούνται να αντιληφθούν ότι το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο από το κόστος. 
Εδώ υπάρχουν και ορισμένοι που λένε ότι όσο έχουν την δουλίτσα τους και πέφτει το ψωρομεροκαματάκι, δεν είναι καιρός για απεργίες. Δηλαδή για να καταλάβω, πότε θα είναι καιρός για να απεργήσουν; Όταν μείνουν κ’ αυτοί άνεργοι; 
Είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τους "αγώνες" τους με το πρώτο ξεροκόμματο που θα τους πετάξουν τα αρχιλαμόγια.
Ο κόσμος τελικά δεν ξέρει ούτε τι λέει και βέβαια ούτε τι θέλει. 
Εύπεπτα συνθηματάκια για Άμεση Δημοκρατία, ισότητα και άλλα διάφορα, έτσι να ‘χαμε να λέγαμε. Γίνεται Άμεση Δημοκρατία με οχλαγωγία;
Όσο για την ισότητα… Για ποια ισότητα μιλάνε; Ξέρουν τι σημαίνει; Γίνεται να υπάρξει νομική ισότητα χωρίς οικονομική ισότητα; 
Ο καθένας κοιτάει κοντόφθαλμα το δικό του γαμημένο δέντρο και χάνει το δάσος. Κοιτάει πώς να εξασφαλίσει τον κώλο του. Γιαυτό και οι επαναστάσεις μετατρέπονται τελικά σε επαναστάσεις του κώλου. Επαναστάσεις χωρίς κόστος δεν γίνονται. Και τελικά ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι έτοιμοι να το πληρώσουν.

Δυστυχώς η πλειονότητα της ανθρωπότητας είναι για τα μπάζα και τελικά εκεί θα καταλήξει. Όταν πληροφορείσαι ότι σε ολόκληρο τον πλανήτη 2 δις παρακολούθησαν τον σκατογάμο της κωλομοναρχίας του βρωμομπάκινχαμ τι να περιμένεις; Όλα αυτά τα αποχαυνωμένα βόδια χρειάζονται ξεσκαρτάρισμα και θα το λάβουν από τους άρχοντες τους, που τους ακολουθούν σαν τα ζόμπι. 
Στο τέλος θα γίνει μακελειό. Όσοι είναι σώφρονες, ας αρχίσουν να παίρνουν τα βουνά και ας οργανώνονται εκεί, γιατί στις πόλεις δεν θα υπάρχει σωτηρία.
Αυτό που συμβαίνει στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη στη Συρία και αλλού, είναι μόνο το προανάκρουσμα των μεγάλων γεγονότων που θα ακολουθήσουν. Και η οικονομική κρίση (ή Υπερκομπίνα) που προκάλεσαν μερικοί μετρημένοι στα δάχτυλα τοκογλύφοι δεν είναι καθόλου τυχαία. Και ο εκτροχιασμός της συμπεριφοράς του μέσου υπανθρώπου δεν έγινε από σύμπτωση. Όλα δένουν μια χαρά.

  Είμαι ένας ακόμα από το πλήθος που παρακολουθεί άναυδο τις εξελίξεις. Όμως με πολύ κόπο έχω πετάξει από πάνω μου όλα τα ιδεολογικά σκατά που μας έχουν φορτώσει από μωρά παιδιά οι γαμημένοι ελεγκτές των μυαλών. Μοναδική πυξίδα στη ζωή μου είναι η τετράγωνη λογική. Ποτέ ως τώρα δεν έχω μετανιώσει για τις υποδείξεις της. Αλίμονο, όσες φορές άφησα να με παρασύρει το “συναίσθημα”, δηλαδή η λογική του κάτω κεφαλιού (Σ.Σ. ψωλής), ή ακολούθησα την πεπατημένη της εβραιοφλοκαδονιμμένης κρατούσας ιδεολογίας , τα αποτελέσματα ήταν οικτρά.

Λές κι έχει σημασία από ποιο βρωμομέρος είναι ο καθένας. Οι άνθρωποι το ίδιο είναι λίγο-πολύ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Γι αυτό και οι συμμορίες που κάνουν κουμάντο τους πάνε γαμιώντας. Όλα είναι γραμμένα και ειπωμένα εδώ και αιώνες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να ψάξει λίγο τις βιβλιοθήκες, και να ξεσκονίσει τους αρχαίους γνώστες που είχαν την τύχη να ζήσουν πριν τον κατακλυσμό της μονοθεϊστικής λάσπης. Βέβαια όλοι βαριώνται και ζητάνε μασημένη τροφή. Ας φάνε λοιπόν ΣΚΑΤΑ.


Σχόλιο του φίλου Il Magico στην ανάρτηση: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ... --- RAMNOUSIA Αν και ξέρω ότι πολύ μικρή σημασία έχει η άποψη μου για τους περισσότερους εκεί έξω, πιστεύω πως οι σκέψεις του φίλου, καθρεπτίζουν την πραγματικότητα της κοινωνίας των ανθρώπων σήμερα... Και κάπου εκεί, σ' αυτές τις σκέψεις του φίλου καταλήγω και εγώ με την σειρά μου:
  "...Είμαι ένας ακόμα από το πλήθος που παρακολουθεί άναυδο τις εξελίξεις. Όμως με πολύ κόπο έχω πετάξει από πάνω μου όλα τα ιδεολογικά σκατά που μας έχουν φορτώσει από μωρά παιδιά οι γαμημένοι ελεγκτές των μυαλών. Μοναδική πυξίδα στη ζωή μου είναι η τετράγωνη λογική. Ποτέ ως τώρα δεν έχω μετανιώσει για τις υποδείξεις της. Αλίμονο, όσες φορές άφησα να με παρασύρει το “συναίσθημα”, δηλαδή η λογική του κάτω κεφαλιού (Σ.Σ. ψωλής), ή ακολούθησα την πεπατημένη της εβραιοφλοκαδονιμμένης κρατούσας ιδεολογίας , τα αποτελέσματα ήταν οικτρά. Λές κι έχει σημασία από ποιο βρωμομέρος είναι ο καθένας. Οι άνθρωποι το ίδιο είναι λίγο-πολύ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Γι αυτό και οι συμμορίες που κάνουν κουμάντο τους πάνε γαμιώντας. Όλα είναι γραμμένα και ειπωμένα εδώ και αιώνες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να ψάξει λίγο τις βιβλιοθήκες, και να ξεσκονίσει τους αρχαίους γνώστες που είχαν την τύχη να ζήσουν πριν τον κατακλυσμό της μονοθεϊστικής λάσπης. Βέβαια όλοι βαριώνται και ζητάνε μασημένη τροφή. Ας φάνε λοιπόν ΣΚΑΤΑ...."


Γιατί "αυτά", αν το καλοσκεφτείτε, αυτό είναι... Μασημένη τροφή...

Ευχαριστώ τα παιδιά του ιστολογίου που μου κάνανε την τιμή και μου δώσανε βήμα άποψης... Ήταν από τις εποικοδομητικότερες περιόδους της ζωής μου... Θα συνεχίσω να σας ακολουθώ σ' αυτό το ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας, όσο θα σας/μας επιτρέψουν να συνεχιστεί, με την ευχή να έρθει μία μέρα, που όλοι μαζί οι άνθρωποι αυτού του πανέμορφου πλανήτη, θα μπορούν αδελφωμένοι να γίνουν αυτό το οποίο πρέπει να είναι: Τα πραγματικά "θαύματα της φύσης"...

 Καλή δύναμη σε όλους...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...